Відома американська R&B-виконавиця Бейонсе, яка також є музичним продюсером і танцівницею, часто радує своїх численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Так і цього разу артистка показала фото в незвичному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у сріблястому костюмі. Цей наряд складається з коротеньких шортиків, які більше нагадують труси, і топа з відвертим декольте, який підкреслює пишний бюст Бейонсе. Поверх усього цього співачка накинула довгий сріблястий піджак. І все б нічого, але шанувальники вважають, що в цьому вбранню не вистачає спідниці, і Бейонсе позує як би в трусах.

Увагу шанувальників також привернула незвичайна зачіска знаменитості. Її волосся заплетене в тонкі косички-дреди і звисає нижче попи. У такому образі Бейонсе нагадала фоловерам ще одну не менш відому співачку Шакіру. На обличчі співачки яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала темно-коричневою помадою. Свій образ зірка доповнила сріблястою сумочкою на ланцюжку в тон костюму.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Бейонсе не підписала свою фотографію, а також не залишила геолокаціі, тому фанатам залишається лише здогадуватися, де був зроблений цей знімок. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці виконавиці. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають її компліментами. Але є й ті, хто вважає, що Бейонсе просто скопіювала образ Шакіри, і взагалі, їй слід бути скромнішою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що нещодавно були названі найбагатші співачки світу за версією Forbes. Першу трійку закрила Бейонсе, з річним доходом в розмірі 60 мільйонів доларів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бейонсе розговорилася з фанатами.

Також портал "Знай.uа" писав, що спливла містична правда про Бейонсе, фанати шоковані.