Душа головного голлівудського красунчика Бреда Пітта вже не болить про колишню дружину Анджеліну Джолі. Він публічно заявив, що нічого не винен колишній і готовий до нових стосунків. Тепер з Джолі його пов'язують лише ті зобов'язання, які були обумовлені в документах по майну та виховання дітей, пише NewFormat.

Серцеїд заявив, що незабаром переїде ближче до діток, але в той же час, якщо у нього з'явиться нова пасія, він все ще в праві їх знайомити з дітьми

За словами джерела - це обумовлено в шлюборозлучному контракті. Анджеліна Джолі не буде мати можливості перешкоджати таким зустрічам. Сам же Пітт на питання - хто його обраниця заявив,ч т поки ніхто, але він вже буде в пошуку, тим більше, що йому хочеться мати своє затишне гніздечко і ще «парочку дітей».

На питання про зйомки, Пітт заявив, що до кінця року можливо зробить паузу в Голлівуді, аби трохи відпочити, але це буде не раніше ніж влітку - поки він ще зайнятий на зйомках, які ось-ось закінчаться. Папери про розірвання шлюбу знамениті екс-дружини отримали 12 квітня. Цього дня вони чекали три роки. Однак дехто стверджує, що актори розлучалися стільки часу через Анджеліни Джолі. Мовляв, вона хотіла повернути колишнього і навмисне відтягувала розлучення новими умовами розриву.

"Знай.uа" писав про Джен Енністон, яка засвітилася на обкладинці Elle без нижньої білизни.

Також ми повідомляли, що голлівудська актриса Дженніфер Енністон готується стати мамою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Відома американська актриса Дженніфер Еністон, яка нещодавно вельми цікаво прокоментувала можливі стосунки Бреда Пітта і Шарліз Терон, планує до 50 річного ювілею стати матір'ю.

Нещодавно Дженніфер відвідувала дитячі будинки в Мексиці. І в одному з притулків просто закохалася в однорічну дівчинку з темними очима і довгими віями. Щоб якомога швидше забрати дитину додому, вона доручила справу своїм адвокатам, щоб вони зібрали необхідні документи.

Нагадаємо, колишнього Дженніфер Еністон застукали з культовою актрисою: занадто гаряче.

Як повідомляв Знай.uа, Анжеліна Джолі вигуляла змужнілого сина: у мережу злили неоднозначні фото.

Знай.uа писав, Селена Гомес вийшла з психіатричної лікарні, куди потрапила з-за зради Бібера: розповніла, але щаслива.