Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове відео, яке є анонсом її влога з Америки.

В кадрі Настя з'являється в різних образах і локаціях, але з підпису до відео стає зрозуміло, що влог був знятий в Лос-Анджелесі. Там, за словами Каменських, вона знімалася у місцевих телешоу, а також створювала нову пісню. Також у ролику можна побачити подружку Насті і її можливого бойфренда Потапа, який вирушив за Каменських до Америки.

"Хлопці, сьогодні вийшов довгоочікуваний випуск @nkblog з Америки. В ньому ви побачите мою подорож до Лос-Анджелеса, бекстейдж найпопулярніших латиноамериканських телешоу, а також процес створення нової пісні. Це ще одна маленька перемога, тому що було зроблено нереально багато роботи. Перша частина випуску з Лос-Анджелеса вже доступна за посиланням в описі профілю. Дуже сподіваюся, що він надихне вас на свої звершення і подвиги", - написала Настя Каменських у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Насті Каменських. Фани в захваті від успіхів Насті в завоюванні американського ринку і бажають їй нових перемог і досягнень. "Ну добре, що ще можна сказати", "Кожен влог – маленьке свято", "Настя, ти найкраща", "Круті", "Добре, обов'язково подивлюся", "Обожнюю тебе", "Ви з Потапом разом?", - пишуть в коментарях до відео Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.