Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала фото, зроблене на зйомках нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". Як видно на фото, в гості до телезірки прийшла відома російська актриса Олена Підкамінська.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Тодоренко, вона постала на огляд публіки в компанії актриси, яка прославилася роллю в серіалі "Кухня". Біографія Олени Підкамінської стала цікава глядачам після виходу серіалу "Кухня", де актриса зіграла одну з головних ролей. Олена задіяна не тільки на знімальних майданчиках, але і в театрі. На рахунку Підкамінської багато фільмів, причому більша частина з них досить успішні. А ще актриса – мама прекрасної дочки. Саме її вирішила запросити у своє шоу Регіна Тодоренко.

Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала досить простий і затишний наряд, який доповнила м'якими домашніми капцями-єдинорогами. На фото видно, що телезірка наділа пухнастий білий светр і світлу смугасту спідницю середньої довжини. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Регіна анонсує новий випуск свого шоу.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"#ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ. Підкамінська запалює у моєму шоу. Досвідчена мати, найкрутіша актриса і просто людина ХОРОША. Дивіться – ПОСИЛАННЯ на шоу В ПРОФІЛІ. #регинатодоренко @prtshow", - написала Регіна Тодоренко. Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Так, багатьом фото і сам випуск сподобалися, однак деякі радять Регіні подорослішати.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.