Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряною дружиною. Так, і в цей раз Вова вирішив показати фото з Надею з прогулянки в столиці Нідерландів Амстердамі. Мабуть, саме туди парочка відправилася святкувати День народження Наді.

Однак, як виявилося, закохані вирішили помандрувати по Європі, і вирушили поїздом до Парижа. На фотографії, яка з'явилася в записі Вови, він постав на огляд публіки в білій футболці з чорним рюкзаком на плечах. До речі, на цьому фото шанувальники можуть розглянути татуювання на руках Дантеса. У підписі до світлини чоловік Дорофєєвої розповів про їх з Надею пригоди в Європі і подорожі потягами.

"А що це ви там робите? Ми, наприклад, спробували для себе пересуватися по Європі не на машині чи літаку, а на поїзді. Оскільки в Європі зараз свята і багато подорожуючих, ціни на авіа- ж/д квитки дуже підняті. Це і прокати авто зачепило. Якщо ви берете машину в Нідерландах, а повертаєте в Парижі, то до звичайної вартості додасться мінімум 500€ (у звичайні дні, оскільки різні країни, а у святкові ще більше), а це якось WTF?! Поїзд і літак ~ в одній ціновій площині, але + ж/д в тому, що ти їдеш з центру і приїжджаєш у відносний центр. Це був кайфовий і не напряжный досвід. Ми подивилися 2 серії "Хороша Дружина", пересіли в Брюсселі на інший потяг, у вагоні-барі випили чаю і ось ми вже в Парижі! Дуже класний день народження у Наді, я вам скажу. Photo by @alina_krasieva", - написав Дантес. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Дантеса і задавати безліч питань про подорож.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.