Шоумен Євген Кошовий, актор студії "Квартал 95" на шоу розплакався. Коли на сцену вийшла його старша дочка з пародією на свого батька і заспівала пісню в якій дорікнула його піснею до постійної зайнятості.

"Я був в шоці, коли все це сталося! Але в хорошому розумінні. Спасибі, Луганська збірна" і Варя за емоції", - зазначив Кошовий у своєму Instagram-акаунті.

Актор Євген Кошовий, який недавно зізнався, що був добряче збентежений, коли побачив свою "лису" дочку Варвару на сцені шоу "Ліга сміху". Такий несподіваний сюрприз по-справжньому шокував шоумена.
Цікаво, що в новому випуску шоу під час виступу "Луганської збірної", тренером якої в минулому сезоні був саме "кварталівець", на сцену у лисій перуці вийшла 10-річна Варвара Кошова – старша дочка артиста. І шокувала всю Україну талановитою грою на сцені.

Цей момент став одним із найяскравіших і найчуттєвіших у всьому шоу. Поява дочки стало для Євгена великим сюрпризом, адже він навіть не здогадувався про те, що Варя візьме участь в Лізі сміху.
Кошовий настільки розчулився від радості, що аж розплакався просто у суддівському кріслі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Євген Кошовий в інтерв'ю українським журналістам повідомив хто ще з артистів планує йти у велику політику разом з Володимиром Зеленським.