До Володимира Зеленського після його перемоги на виборах президента України з привітаннями звернулися як світові лідери, так і зірки українського шоубізнесу. Крім того, своє ставлення до шоумену висловили і російські знаменитості.

Українська співачка, яка довгий час живе і працює в Росії опублікувала в Instagram фото поцілунку Зеленського з дружиною і привітала його.

"Шикарний поворот! Володимир, ми в вас віримо #дабудетмир", - пише Лобода.

До привітань приєдналася також російська співачка Наташа Корольова. Вона опублікувала в Instagram відео, де Зеленський поправляє їй сукню на сцені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Хочу привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах! Шо сказати, молодець, зробив усіх красиво!", - пише співачка.

Російська актриса, уродженка Маріуполя Донецької області Ірина Горбачова написала, що дуже зраділа перемозі Зеленського.

"В мене сльози! Я пишаюся тобою, і що ти, Україно, моя батьківщина, вибрала людини, а не політика. Не в образу тим політикам, хто досі зберіг серце живим, але таких одиниці. І ось… Людина! Людина, якій хочеш вірити, серцем хворієш і плачеш! Життя нам все потім розповість, але сьогодні я романтик, і сьогодні в моїй душі з'явилася надія! Україна! Люди! Скільки б разів я не приїжджала, я завжди думаю про одне: "Навіть якщо мене не пустять, мою Україну у мене ніхто не зможе відняти! Вільну! Чесну! Готову йти і вірити!” Володимир, в якого вірю!", — висловилася зірка фільму "Аритмія".

Російський співак Микола Басков, якого в січні 2017 року внесли в базу "Миротворець" також звернувся до Зеленському з привітаннями.

"Вітаю майбутнього президента України з перемогою! Сподіваюся, найближчим часом після п'ятирічного заборони і розлуки з'явиться така можливість зустрітися зі своїми друзями та шанувальниками", - пише він.

Російський співак Влад Топалов також привітав Зеленського та зазначив, що йому заборонено в'їжджати в Україну, а він давно хоче побувати на батьківщині своєї дружини – провідною Регіни Тодоренко.

"Я щиро вітаю Володимира з цією перемогою. Ми всі дуже віримо у краще і в дружбу наших народів! Я особисто зацікавлений в змінах, так як мені заборонено літати на Україну, а я б дуже хотів побувати на батьківщині своєї дружини, побачити її будинок, школу, двір і, звичайно, познайомити сина з прадідом. Він так мріє про це. Та й я сам. Вітаю, Україно! Ура!", - пише він.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Як повідомляв Знай. ua, у Макрона розсекретили результати переговорів з Зеленським.

Знай. ua писав, що у Зеленського показали, як подолати корупцію.