На початку 2019 року українські телеглядачі подивилися перший сезон серіалу “Кріпосна” на СТБ. Актори, які зіграли в історичній костюмованій драмі, полюбилися багатьом глядачам. Так, в українському кіно з'явився новий секс-символ - актор Тарас Цимбалюк. У “Кріпосній” він зіграв мужнього коваля Назара. Днями його можна було побачити на червоній доріжці премії “Золота Дзиґа 2019”. На церемонію вручення нагород актор прийшов у компанії відомої телеведучої Надії Матвєєвої.

Як розповів “Знай.uа” Тарас Цимбалюк, “Золота Дзиґа” - один з найважливіших заходів в українській кіно-галузі.

“Я помітив, що незважаючи на те, що це тільки третя церемонія, але статуетки з кожним роком стають все більш бажаними, а ці номінації люди чекають з ще більшим трепетом”, - зазначив актор.

Тарас Цимбалюк і Надія Матвєєва

За словами Тараса, українське кіно розвивається в потрібному напрямку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Коли на сцену виходить Ірма Вітовська, і в неї тремтять руки від того, що вона переживає. Це підкреслює значимість. Наскільки це цінне і необхідне людям і країні. Через три роки все йде по наростаючій. Люди чекають цих номінацій, ми рухаємося в правильному напрямку. “Золота Дзиґа” об'єднує професіоналів з різних сфер у якусь спілку, де вони можуть ділитися думкою про кіно”, - говорить Цимбалюк.

Тарас Цимбалюк

Він додав, що в рік знімається 50 повних метрів і не менше серіалів, що говорить про значне зростання.

“Це крута статистика, якщо порівнювати з тим, що відбувалося в нульових роках. Сподіваюся, ми продовжимо рухатися тільки вперед”, - зазначив актор.

Тріумфатором премії “Золота Дзиґа 2019” став український режисер Сергій Лозниця. Його робота “Донбас” була названа найкращим фільмом року.

“Неймовірне відчуття, коли ти знаходишся в залі і відчуваєш атмосферу розвитку і зростання нашого кіно. Сподіваюся, після виборів вектор розвитку українського кіно не зміниться. Зараз воно відроджується з попелу, важливо не зупинятися”, - підсумував Цимбалюк.

Нагадаємо, раніше зірка серіалу "Кріпосна", актор Марк Дробот отримав престижний титул.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катерина Ковальчук, яка зіграла головну героїню в "Кріпосної", розповіла про другий сезон серіалу.

Також "Знай.uа" писав, що режисер "Кіборгів" Ахтем Сєїтаблаєв зніме новий фільм про війну на Донбасі.