Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже актично веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав відеозвернення з привітанням Володимиру Зеленському, який лідирував у другому турі виборів презедента України з величезним відривом. Так, артист прокоментував своє бачення політичної ситуації в країні, також додавши, що не збирається гастролювати по Україні, поки не буде налагоджено мир з Росією, а сам докладе до цього багато зусиль. Також Максим зазначив, що Володимира не зламали "мідні труби шоу-бізнесу", а значить не зламають і політичні.

"🇷🇺🇺🇦 Гортайте. #зеленский", - лаконічно підписав ролик Галкін. Фолловери залишилися в захваті, в тому числі і багато зірок шоу-бізнесу: "Этопрям🔥", "Макс, тобі треба йти в політику , і хто знає...", "Як зазвичай, в точку, по справі. Все вірно! 💪🤘", "Максим! Не в брову, а в око!! Максимальний репост!!✌️", "Чудово сказано !", "Максим,тепер Ваша черга стати президентом Росії!", "Максим давайте в президенти!!! Я проголосую!!".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще