Емілія Кларк – відома британська актриса театру, кіно і телебачення. Найбільш відома за роллю Дейенеріс Таргарієн в телесеріалі "Гра престолів". Дівчина активний користувач соцмереж, зокрема, Instagram, де ділитися з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. Емілія також славиться своїм відмінним почуттям гумору, веселим характером, що відмінно видно за її постами у мережі.

Так, в цей раз знаменита актриса опублікувала на своїй сторінці обкладинку іспанської редакції журналу Vogue. Емілія стала героїнею нового випуску і прикрасила обкладинку глянцю в неймовірному образі. Для модної фотосесії матір драконів одягла об'ємну насичено-жовту сукню з величезним бантом на спині, що робить її схожою на метелика. Її коротке волосся зачесане назад у суворій зачісці, на обличчі легкий природний макіяж, а у вухах небанальні прикраси. Емілія сфотографована як би зі збоку, але в кадр, ледь вмістившись, потрапив величезний бант на сукні. Емілія з незворушним виразом дивиться в камеру.

У підписі до фотографії-обкладинці зірка "Гри престолів" написала: "@voguespain Ви додали жовтий для моєї стиглості і, чорт візьми, моя впевненість в собі тільки що отримала чудове посилення. #ifonlyiwokeuplikethat #grasias @narrativepr @jennychohair @kateleemakeup @jennahipp @ simonrobins1000 @ thomaswhiteside". Шанувальники матері драконів не змогли пройти повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Емілію Кларк засипають компліментами і лайками, а її незвичайний образ розпалив масу обговорень в коментарях до фотографії. Деякі ж просто вітають актрису з красивою обкладинкою Vogue.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" спотворила себе до невпізнання.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Мати Драконів" застукали з новим бойфрендом.

Також портал "Знай.uа" писав, що ексклюзивні подробиці фіналу "Гри престолів" злили в мережу.