Українська телеведуча Надія Матвєєва, яка прославилася завдяки програмі "Все буде добре", показала фігуру в купальнику на зйомках у рекламі. Передає Clutch.

50-річна телеведуча - володарка фігури, якій можуть позаздрити багато молодих дівчат. Вона не соромиться з'являтися у кадрі в облягаючому одязі, який не приховує від глядачів підтягнуте тіло.

Так, нещодавно в Instagram запустили рекламу процедури гідро-вакуумного масажу, яка повинна зробити з тілом справжнє диво. Надія Матвєєва виступила в якості моделі, тому користувачі змогли побачити її в одному купальнику.

Шанувальники не залишилися осторонь і буквально засипали телеведучу компліментами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Відмінний купальник. Дуже добре сидить на фігурі Надійки. Та й виглядає вона чудово, так тримати", "Ох, я б і сама не проти сходити на масаж, так що Наді дуже пощастило. Кумедна реклама вийшла", "Яка впевненість! У 50 років знятися у купальнику для реклами, яку побачать тисячі! Захоплююся!" – коментують у мережі.

Раніше повідомлялося, що українська актриса і телеведуча Ольга Сумська завжди демонструвала те, як добре вона виглядає. Не дивлячись на те, що жінці вже 52 роки і вона є бабусею, після того, як народила її старша донька Тоня, українка може собі дозволити зробити фото у машині по дорозі на роботу, на якому вона абсолютно без макіяжу.

Таким одкровенням з фанатами Сумська поділилася сама на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"На роботу...Без фільтрів. Всім гарного дня!" - лаконічно підписала фото актриса.

Нагадаємо, Леся Нікітюк поділилася яскравим кадром з Барселони, виставивши напоказ дещо апетитне.

Раніше Знай.uа повідомляв, наречена віце-міністра Розенка вразила шанувальників хворобливою худорбою.

Також Знай.uа писав, Лілія Ребрик вперше поділилася фото з молодшою донькою.