Нещодавно свій ювілей відсвяткувала легендарна російська співачка Алла Пугачова. Примадонні виповнилося 70 років. 17 квітня відбудеться великий концерт Примадонни, приурочений до її ювілею. Одну зі своїх відомих пісень зірка акапельно виконала з Філіпом Кіркоровим і Максимом Галкіним. Поетеса Любов Воропаєва заявила своє авторство на цю пісню.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Любов Воропаєва написала багато хітів для російських зірок. Колись разом зі своєю колегою Валерією Горбачової вона працювала разом з виконавицею Барбі, для якої Горбачова писала текст пісні. Сама ж Валерія очолила фан-клуб Барбі й вчилася писати тексти.

Любов Воропаєва

Саме тоді Воропаєва і написала слова майбутнього хіта "Любов, похожая на сон" в якості прикладу того, як потрібно це робити. А вже через рік поетеса почула цю пісню спочатку у виконанні Філіпа Кіркорова, а потім і самої Примадонни.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тоді автором композиції вважали саме Валерію Горбачову. Любов Воропаєва пробувала поспілкуватися з нею, але та показово відмовлялася. Мама Горбачової у свою чергу і зовсім різко осадила Воропаєву. Тоді Любов просто махнула рукою.

Варто також зазначити, що за словами Воропаєвої, Алла Пугачова перед ювілеєм купила у неї нову пісню. Пугачова кілька місяців готувалася до шоу. Вона займалася вокалом і опрацьовувала кожен музичний номер. Квитки на ювілейний концерт були розкуплені ще задовго до самого дійства, а серед гостей вечора виявилися не тільки родичі Примадонни, але і її колеги.

Нагадаємо, що Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова показала архівне фото, на якому її зовсім не впізнати, і миттєво привернула до нього увагу численних шанувальників.

Раніше Знай.uа повідомляв, популярний співак, екс-соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін набив тату на честь ювілею Примадонни.

Також Знай.uа писав, що модний критик накинувся з образами на Пугачову, вказавши на несмак співачки.