Сумно відомий Кримський міст став "героєм" нової пісні улюбленого гурту начальника кримських та донецьких терористів Володимира Путіна "Любе". У новій композиції "По мосту" соліст гурту Микола Расторгуєв співає про літню відпустку на морському узбережжі у анексованому Криму, до якого можна легко дістатися по мосту через Керченську протоку.

Скріншот з кліпу

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

"Кримський міст — споруда грандіозна. Я мріяв подивитися на нього, відчути, що це таке. Дуже вражає. Раджу, у кого є можливість, проїхати по цьому мосту. Ще в радянські часи ми часто їздили на гастролі до Криму. Це одне з найкращих місць. Узбережжя, гори, сонце - краса неймовірна. Ми приїжджаємо сюди із задоволенням і, якщо дозволяє час, поєднуємо концерти і невеликий відпочинок", - розповів заборонений в Україні Расторгуєв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак в мережі користувачі розкритикували як саму пісню з кліпом, так і те, що Расторгуєв, який співає про красу Росії, живе в одній з країн "загниваючої" Європи.

"Кишенькові скоморохи дядька Вови!", "Це все красиво, а нехай знімуть життя росіян у регіонах і глибинках - оце краса вийде...", "Расторгуєв повернувся в Росію з Німеччини - понти кинути на пару днів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна звернулася до Ради безпеки ООН у зв'язку з указом Путіна про спрощену видачу російських паспортів для жителів ОРДЛО. Про це повідомив постійний представник України при організації Володимир Єльченко. Зокрема, дипломат розповів, що подібні дії відбуваються за наказом чинного доки президента Порошенка.

Нагадаємо, Кравчук вручив Зеленському "дорожню карту" по Криму.

Як повідомляв Знай.uа у мережі жорстко накинулися на виборців Порошенка: "Це якась напасть єгипетська".

Також Знай.uа писав, проти окупантів повстала навіть стихія: свіжі фото з Криму змусили користувачів розкрити роти від подиву.