Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новим фото. Знаменитість поділилася трепетним чорно-білим знімком з дитинства, який колись давно зробив її батько. Так, артистка відзначила, що в кадрі їй лише 14 років, а фанати залишилися в захваті від виразних очей Ольги. Варто сказати, що зірку не так вже легко впізнати, адже багато людей звикли до її образу розкішної блондинки.

"Тато робив гарні ч/б фото..Одна з улюблених ..Тут мені 14...", - поділилася спогадами Сумська. Фолловери не пройшли повз: "Оля, Ви тут на Сальму Хайєк схожі😊", "Дуже красиві риси обличчя,особливо очі.Гарне фото.👍👍👍Що в 14років,що зараз-красуня.", "Ось на цьому фото,точно молодша дочка дивиться💃", "Очі...вони справжні! Захоплююся Вами", "Тепер ми знаємо, який Ваш натуральний колір!😘😘😘", "У будь-якому віці ви прекрасні💖", "карі очі, чорні брови 😍💕", "Тендітна мамина квітка 😍".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.