У четвер, 25 квітня, стало відомо про те, що актор Руперт Грінт, який зіграв одну з головних ролей у культовій сазі про "Гаррі Поттера", таємно одружився. Про це повідомляє видання The Sun.

Так, буквально нещодавно закордонні ЗМІ помітили новоспечене подружжя на прогулянці. Папараці вдалося зробити кілька кадрів, на яких видно, що Джорджія Грум носить на безіменному пальці золоту обручку. Повідомляється, що сам Руперт днями також засвітився з подібною обручкою.

Так і з'ясувалося, що голлівудський актор Руперт Грінт одружився на популярній актрисі Джорджії Грум. До речі, пара зустрічається цілих вісім років.

У той же час представники актора всіляко спростовують будь-яку інформацію про весілля. Тому можна припустити, що церемонія була таємною. Варто відзначити, що Грінт вкрай рідко коментує своє особисте життя. Однак, в одному з інтерв'ю він зізнався, що хоче одружитися і завести дітей.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше ми писали про те, що 31-річний Том Фелтон, відомий по ролі Драко Мелфоя в серії фільмів "Гаррі Поттер" зіграв на гітарі, а потім виклав відповідний відеозапис в Instagram.

Фанати відразу ж обрушили на нього свій гнів, тому що футболка нібито ображає японський народ. У свою чергу актор видалив відеозапис і попросив вибачення у шанувальників.

Нагадаємо, стало відомо, чому по культовому продовженню франшизи про Гаррі Поттера письменниці Джоан Роулінг досі немає фільму. "Гаррі Поттер і прокляте дитя" все ще не вийшов на екрани.

Як повідомляв портал Знай.uа, актриса Міріам Маргуліс, що прославилася роллю професора травології в екранізації легендарної саги "Гаррі Поттер", розповіла свою думку про евтаназію. Маргуліс цілком підтримує право людей добровільно йти з життя.

Також портал Знай.uа писав, що 29-річний британський актор Деніел Редкліфф попався в об'єктив камери в одному з готелів Австралії, причому він був в одних трусах. Його сфотографували в той момент, коли він вийшов на балкон покурити.