Відома українська співачка Ірина Білик показала 3-річного сина Тарбіза, якого народила від сурогатної матері. Співачка вирішила похвалитися сімейною ідилією з сином і чоловіком Асланом Ахмадовим. Передає Clutch.

Артистка виклала в Instagram кадр, на якому ніжно обіймає Тарбіза, і цілує його у маківку. Як зазначили підписники, син Білик з кожним роком все більше схожий на тата.

"Ірино, у Вас дуже гарні батьки Ваших синів і відповідно діти дуже гарні вийшли. Ви спеціально народжували від таких красенів чи доля", — пишуть у коментарях під фото.

Раніше повідомлялося, що Ірина Білик відверто розповіла про те, як живе її старший син, чим займається і які в нього плани на майбутнє. Відома співачка зізналася, що 20-річний Гліб скоро збирається одружитися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Старший син Ірини Білик народився у 1999 році від Андрія Оверчука. Співачка перебувала у шлюбі з його батьком всього чотири роки, і через два роки після народження Гліба молодята розійшлися. Варто зазначити, що розлучення позитивно вплинув на кар'єру Білик, чого не скажеш про Оверчука.

Гліб Оверчук вирішив піти по стопах батьків: він займається моделінгом і музикою. Молоду людину відрізняє незвичайна зовнішність: він носить довге волосся і дуже стильно одягається. Зараз хлопець живе зі своєю дівчиною і сам себе забезпечує.

Ірина Білик розповіла, що Гліб багато гастролює зі своєю групою і подорожує. Обраницею зіркового сина стала дівчина Аліса, яка живе у Лондоні. Ірина називає дівчину першим справжнім коханням сина і розповідає, що пара виглядає дуже стильно.

Нагадаємо, трирічний син Ірини Білик підкорив користувачів мережі незвичайною зовнішністю. Нещодавно йому виповнилося 3 роки.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ірина Білик показала свого малюка на червоній доріжці.

Також Знай.ua писав, 48-річна Білик вбралася сексапільною офіціанткою з 90-х і виконала оду кохання до одруженого чоловіка під назвою "Льоня, Леонід".