Популярна російська співачка МакЅим пару днів тому потрапила в серйозне ДТП. Вона отримала численні травми. Стало відомо, що в лікарні, її стан погіршився.

Артистка потрапила в аварію по дорозі в аеропорт. Про важкому стані повідомила піар-менеджер Маргарита Соколова.

Відразу після страшного інциденту медикам вдалося стабілізувати стан співачки, однак представник зірки розповіла, що за цей час її стан значно погіршився. Так, зараз МакЅим переживає сильний запальний процес від гематом.

"Поки їй дуже важко. Звичайно, вона себе дуже погано почуває. Не смертельно, але стан непростий. У неї зараз потужний запальний процес від гематом, які вона отримала під час аварії", – розповідає менеджер.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лікарі повідомляють, що на відновлення знаменитості знадобитися чимало часу і в лікарні вона пробуде як мінімум до 20-х чисел травня.

Раніше повідомлялося, що співачка показала шанувальникам знімки з синцями на тілі просто з лікарняного ліжка. Великі сині гематоми покрили всі ноги МакЅим, навіть обличчя постраждало від жахливої аварії.

"Зараз найстрашніше для нас вже позаду, і ситуація під повним контролем, Мариною займаються кращі лікарі - спасибі їм величезне! Я прошу вас з розумінням поставитися до нашої ситуації і побажати Марині якнайшвидшого одужання. Ваша підтримка і любов дуже важливі", - звернулася до шанувальників співачки її представниця.

Нагадаємо, співачка МакЅим потрапила в серйозне ДТП.

Як повідомляв Знай. ua, співачка МакЅим насправді вздовж нічних доріг йшла босоніж, не шкодуючи ніг.

Знай. ua писав, що ювілярка Пугачова крізь біль згадала важкий розлучення свого життя.