Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайною піснею під назвою "Яжемать". Артистка вирушила до рідного Києва, щоб зняти кліп на запальний трек, режисером якого став Алан Бадоєв. Так, Анна запропонувала шанувальникам взяти участь у грошовому розіграші, опублікувавши відео з подругами.

"І ось поки в Києві знімається відео на #ЯЖЕМАТЬ я вже бачу, як ви у всьому світі знімаєте свої 🤪 Спасибі вам величезне ❤, це раз! А по-друге, я вважаю, що сидячи вдома з малям теж можна заробляти 💶💴💵 Ось, наприклад, взяти і зняти своє відео на мою #ЯЖЕМАТЬ. Відзначити мене, поставити цей хештег, побачити це відео у мене на сторінці і отримати - 5.000 тисяч рублів, а може бути і більше, якщо ви вийдете у фінал і за вас проголосують мої підписники✌🏻✌🏻✌🏻
Знімайте і викладайте 🎬 Ось ми з подружками вчора зняли. Призи та подарунки нам не світять , але зате щастя неймовірна кількість ! Люблю вас, мої дівчатка і наші хороводи ❤️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Одна з найкрасивіших жінок, ви молодець 🔥🔥🔥", "В очікуванні шедевра 😍😍😍🔥🔥🔥🔥💋💋💋❤️❤️❤️", "Красуні!) 😘👍🏻", "🙌Аня,ви найкраща, кожен раз дивлюся на вас і захоплююся😍🔥", "💐💐💐краса".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.