Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Нещодавно знаменитість разом з найкращою подругою Вікторією Смеюхою вирушили на званий вечір від популярного глянцю "Viva!", позуючи на даху одного зі столичних готелів у стильних вбраннях. Так, Слава приміряла строгий чорний брючний костюм і білу блузку, доповнивши образ гострими туфлями-човниками на підборах і яскравою червоною помадою. Віка ж з'явилася перед камерами в довгій сукні з прозорим розрізом на нозі і ніжним нюдовим макіяжем.

"Вчора була на «сповіді»😂 І в кінці прозвучала несподівана фраза :- розкажіть ще 🤣📸", - пожартувала Камінська. Фолловери взялися коментувати: "Які ви красиві❤️😍👍", "Віка на цьому фото на Майкла Джексона схожа.", "Красуні🤗", "Лялечки🌸🌺🌼", "Анджеліна Джолі , копія, дуже круто, красуня", "У звичайному житті ви звичайні як багато хто з нас)))) на сцені - яскраві 🤪🤪 більше подобаєтеся в кадрі на зйомках кліпу або сцени!!!".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.