Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська нещодавно відпочивала з сім'єю на островах в Об'єднаних Арабських Еміратах, звідки постила гарячі пляжні фото. Схоже зірка повернулася з теплих країн, але не перестала тішити фанатів гаряченьким.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала коротеньке відео, зняте на телефон. У ролику Слава постала на огляд публіки в стильному коротенькому топі з мережива чорного кольору. Також на ній видно облягаючі штани. Слава крутиться перед дзеркалом і як би поправляє розпущене і завите волосся, на її обличчі яскравий макіяж. Шанувальники відзначили спокусливе декольте співачки та її струнку фігуру.

У підписі до відео Слава Камінська залишила одну цифру – 8, як би натякаючи на восьме березня, коли і було опубліковано відео. Геолокація до публікації свідчить про те, що ролик був знятий у Львові. Фанати Слави Камінської в захваті від цього гарячого відео, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Фігура супер", "Бачила Вас сьогодні біля "п'яної вишні", так шкода, що розминулися", "Ну дуже красива", "Красуня", "Обожнюю вас, ви богиня", "Зі святом, красуня. Люблю тебе", "Ну, красуня", "Класна", "Краса – страшна сила", "Нехай це свято буде яскравим і прекрасним! Нехай твій шлях буде устелений трояндами, а дорога буде спокійна і світла. Щоб ти в кожен зоряний вечір була щаслива! Вітаю тебе З 8 Березня!", "Яка гарна фігура!", "Шикарна і неповторна, як завжди", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.