Напередодні Великодня народна артистка України Катерина Бужинська розповіла, як збирається відзначати свято, яке меню склала для великоднього столу і про труднощі суворого посту.

Про це артистка повідомила в ексклюзивному інтерв'ю для “Знай.uа”.

Бужинська розповіла, що в цьому році вирішила дотримуватися суворого посту і встигла схуднути на чотири кілограми.

"Я дотримуюся строгого посту і вже чекаю Великодня. Страшно хочеться м'яса, яєць, тому що я дотримуюся посту за всіма канонами. Вже схудла на чотири кілограми, оздоровилася, але все-таки я лев за гороскопом, м'ясоїд і скучила за нормальною їжею. До цього давно не постила, років п'ять. В цьому році хочу причаститися, покаятися." Катерина Бужинська

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також співачка зізналася, як готується до світлого свята і яке меню склала для великоднього столу.

"Обов'язково буду пекти паски. Фірмовий Рецепт у мене є від Сави Лібкина, за яким я печу. Це дійсно дуже смачно. Також буду запікати ягня, ще зазвичай готуємо салати, фарбуємо яйця з дітьми, обов'язково сходимо сім'єю до церкви. В цей день я завжди вдома, навіть якщо пропонують високооплачувану роботу, гастролі - відмовляюся. Пасха, Різдво я завжди вдома. Святкувати будемо в будинку в Болгарії." Катерина Бужинська

Нагадаємо, що коли до зірок приходить натхнення, вони готові навіть посеред ночі зірватися в студію та записати кілька фрагментів. Українська співачка Катерина Бужинська не стала винятком.

На офіційній сторінці в Facebook вона опублікувала знімок, зроблений під час однієї з репетицій. В кадрі зірка позує без макіяжу.

"Ви така красива без макіяжу, я просто в захваті! Так здорова, коли жінка не псує себе пластикою і просто підтримує природну красу. Катерина, ви розкішна!", - написали передплатники в коментарях.

Раніше портал писав, що народна артистка України Катерина Бужинська засліпила своїм розкішним вбранням всіх присутніх на премії "YUNA".

Також "Знай.uа" писав, що Катя Бужинська змінила образ для європейського глянцю.