Журналісти всього світу, затамувавши подих, стежать за новою любовною історією, учасниками якої стали знаменитий голлівудський актор Джонні Депп і нікому невідома до сьогоднішнього дня російська гоу-гоу танцівниця Поліна Глен. Журналістам вдалося зв'язатися з батьком можливої майбутньої місіс Депп.

25 квітня стало відомо, що Джоні Депп знову закоханий і дуже щасливий. За повідомленнями західних ЗМІ, обраницею 55-річного актора стала пітерська актриса Поліна Глен, якій трохи більше за 20.

Як пишуть різні видання, з голлівудською зіркою росіянка познайомилася в минулому році в Лос-Анджелесі, а віднедавна вже живе в його особняку і щосили планує весілля.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Правда це чи ні, поки невідомо. Сама дівчина ніяк не коментує свої нові стосунки, Джонні Депп, ясна річ, теж мовчить. Неговіркими виявилися і родичі Поліни — її старша сестра Тетяна і мама Ірина відмовилися спілкуватися з журналістами.

На питання, чи щаслива Поліна, бізнесмен, батько дівчини Геннадій Глен відповів: "Я не знаю, це треба у нього питати. Вона не говорила". Чоловік також додав, що дочка заборонила йому давати будь-які інтерв'ю, а тому офіційного підтвердження нам доведеться чекати лише від самих героїв цієї лавсторі.

Нагадаємо, відомого голлівудського актора Джонні Деппа ніяк не перестануть переслідувати нещастя. Так, його колишня дружина Ембер Херд знову судиться з ним за майно. Актриса надала суду прямі докази рукоприкладства з боку Деппа і непогано "хайпанула". Що Ембер вдалося відсудити у легенди кіно?

Нагадаємо, колишня дружина Джоні Деппа розповіла нові подробиці про знущання з боку свого зіркового чоловіка.

Раніше Знай.uа повідомляв, Джонні Депп звинуватив Ембер Херд в брудних справах.

Знай.uа писав, Ванесса Параді зняла кліп про київ.