На 88 році життя загинув легендарний французький актор Жан-П'єр Марьєль, який за свою довгу кар'єру встиг знятися у більш, ніж сто фільмів. Передає Clutch.

Про смерть актора через тривалу хворобу повідомив місцевий телеканал BFM з посиланням на слова його дружини. Марьєль був справжнім метром комейдиного жанру.

Актор народився у Парижі у бідній сім'ї робітників. Він успішно знімався у кіно ще зі шкільних років. Закінчив престижний французький університет Вища національна академія драматичного мистецтва, де познайомився з такими відомими акторами, як Жан-Поль Бельмондо і Жан Рофшор.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Серед найвідоміших кіноробіт актора такі фільми, як "Код Да Вінчі", "Шагренева шкіра", "Учень Санти", "Велика гра", "Дипломатичний багаж", "Бездоганна репутація", "Маленька Лілі".

Раніше повідомлялося, що в місті Клінтон помер американський актор Кен Керчевал. Про це повідомляє видання The Variety.

Йому було 83 роки. Причина смерті не уточнюється, проте наголошується, що артист був завзятим курцем і страждав від онкологічного захворювання.

Керчевал народився 15 липня 1935 року в Волкоттвіллі, штат Індіана. Найбільшу популярність йому принесла роль Кліффа Барнса в телесеріалі «Даллас». Він також з'являвся у шоу «Крутий Уокер», «Розслідування Джордан», «Швидка допомога», «Вона написала вбивство», «Коджак», «Готель», «Човен кохання» і «Закон Лос-Анджелеса». Серед найбільш відомих фільмів з його участю — «Кулак», «Телемережа», «Солодка отрута», «Від семи років і вище» і «Острів Беретти».

Нагадаємо, померла учасниця численних міжнародних змагань у складі національної збірної України з боксу Юлія Лясота.

Раніше Знай.ua повідомляв, 24 квітня, стало відомо про смерть відомого французького співака і актора Діка Ріверза. Менеджер виконавця повідомив у Twitter, що Дік помер у Франції у віці 74 років від раку в день свого народження.

Також Знай.ua писав, померла зірка "Кадетів".