Фіналісти шоу "Голос країни" поділилися своїми емоціями в зворушливому відео.

Пост з відео з'явився на оригінальній сторінці Facebook шоу.

Голос країни-9: суперфіналісти діляться емоціями після прямого ефіру

Наші суперфіналісти поділилися емоціями після останнього прямого ефіру дев'ятого сезону Голосу. Дивитись в кінці відео бонус - пісня "В кінці греблі шумлять верби" від Андрія Хайата та танець від Вікторії Олійник.

Geplaatst door Голос країни (Voice of the Country) op Vrijdag 26 april 2019

"Кожен заслуговує на перемогу", "я щасливий", "ми найкращі", "ще не прощаємося", - заявили фіналісти шоу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що Відома українська співачка Настя Каменських випустила яскравий кліп на пісню "Обіцяю" в якому пообіцяла, що "буде любити його завжди". Про це передає Clutch.

Нещодавно на офіційному YouTube-каналі Насті Каменських з'явилося зворушливе і романтичне відео на пісню "Обіцяю". Україномовна композиція дуже сподобалась фанатам NK, і за добу ролик набрав майже 1 млн переглядів. Правда, фанати вирішили, що кліп Настя присвятила своєму коханому, Потапу, адже він сильно нагадує "весільну клятву".

Ще ми писали, що Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайною піснею під назвою "Яжемать". Артистка вирушила до рідного Києва, щоб зняти кліп на запальний трек, режисером якого став Алан Бадоєв. Так, Ганна запропонувала шанувальникам взяти участь у грошовому розіграші, опублікувавши відео з подругами.

"І ось поки в Києві знімається відео на #ЯЖЕМАТЬ я вже бачу, як ви у всьому світі знімаєте свої 🤪 Спасибі вам величезне ❤, це раз! А по-друге, я вважаю, що сидячи вдома з малям теж можна заробляти 💶💴💵 Ось, наприклад, взяти і зняти своє відео на мою #ЯЖЕМАТЬ. Відзначити мене, поставити цей хештег, побачити це відео у мене на сторінці і отримати - 5.000 тисяч рублів, а може бути і більше, якщо ви вийдіть у фінал і за вас проголосують мої передплатники ✌🏻✌🏻✌🏻

Нагадаємо, Скандальні ANNA MARIA збирають валізи в Росію

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лободу обібрали до нитки в Прибалтиці

Також "Знай.ua" писав про те, що Нікітюк показала скільки витрачає на косметику