Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала відео, яким анонсувала новий випуск мамського шоу "Регіна+1".

Як виявилося, Регіна Тодоренко стала ведучою нового шоу про материнство на російському каналі "П'ятниця". Відео – це телевізійний анонс чергового випуску, в якому телеведуча розповідає про свій материнський досвід. У новому шоу Тодоренко буде шукати відповіді на питання, які турбують багатьох мам. У підписі до цього анонсу Регіна розповіла, коли й де дивитися новий випуск. "#регіна+1. Субота, 10:00. Телеканал @fridaytv #регинатодоренко", - написала Тодоренко.

"З того часу, як у мене з'явилася дитина, я тільки й роблю, що задаю питання. Що корисно? Що не корисно? Як розвивати малюка? Як самій бути у формі? Я вирішила створити програму, щоб ми разом дізналися відповіді на всі питання", - говорить в ролику Регіна. Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині. А деякі розкритикували вбрання телезірки в цьому ролику, порівнявши її з Оленою Малишевою – одіозною російською ведучою скандального шоу про здоров'я.

"Регіна, ви молодець, всюди встигаєте", "Регіна, з кожним разом одягаєшся все гірше і гірше. Так одягни ти на себе вже мішок від картоплі, краще й модніше", "Регіна, ти така молодець, скрізь встигаєш зніматися", "Ця спідниця жах, таке відчуття, що в тебе там животище", "Все в порядку, Олена Малишева в ділі. А якщо серйозно, то прикид звичайно жесть", - пишуть у коментарях до відео.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.