У Росії розгорівся скандал навколо пісенного конкурсу "Голос. Діти". Володарем заповітної переможної статуетки шоу стала донька популярної співачки Алсу Мікелла Абрамова. І глядачі вирішили, що це не випадковість.

Фінал проекту відбувся в п'ятницю, 26 квітня. Мікелла для останньої пісні вибрала хіт Ріанни і Емінема, а в суперфіналі виконала композицію Юрія Ніколаєва. На даному етапі шоу свої оцінки давали вже не члени журі, а глядачі шляхом голосування.

Ця прозора система не повинна була збурити шанувальників шоу, але вони були шоковані, коли дізналися, що перемогла саме дочка Алсу. За титул переможця сезону боролися ще двоє учасників: підопічний Валерія Меладзе Ержан Максим і Валерій Кузаков, якого навчала Палажка. Вони набрали 15,6% та 27,9%. Мікелла ж змогла набрати 56,3% голосів.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Дівчинка дуже здивувалася, коли дізналася про свою перемогу, а на нагородження і зовсім розплакалася.

Результати будь-якого конкурсу викликають невдоволення сторони, що програла, і тих, хто вболівав за неї. Але тут виявилися замішані знаменитості і гроші, і такого росіяни не змогли пробачити.

Після того, як результати стали відомі, глядачі обрушилися з критикою на співачку Алсу. Вона навіть вирішила приховати свої коментарі в Instagram. Вони закликають членів журі Пелагею і Валерія Меладзе звернути увагу на результати.

"Полюшка, як прямий учасник подій, прокоментуй. Хоча повне мовчання в даний момент наставників теж красномовно", " Валерій! Ну як же так… Ви не відчували, до чого йде фінал? Не можна так з дітьми! Не беріть участь в цьому шоу", - обурюються фанати шоу.

Нагадаємо, Лобода напророкувала дочки Алсу важку долю.

Як повідомляв Знай. ua, звинувачення чоловіка Алсу в зрадах відкрили правду.

Знай. ua писав, що зірка 90-х Алсу поділилася зворушливим фото.