Популярна українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників неймовірними знімками. Цього разу співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram анонс нових колекцій одягу в своєму магазині So DoDo.

Відома виконавиця прикріпила до посту кілька знімків, на яких продемонструвала деякі моделі з її колекції. На кадрах можна побачити велосипедки, спеціальну маску, яка закриває нижню частину лиця, довгі білі шкарпетки з чорними смужками, білу довгу вільну футболку з чорним хрестом на грудях, і незвичайну "поліетиленову спідницю".

"І це тільки маленька частина! Вже завтра на Мечникова, 6 — ви побачите і закохаєтесь в колекцію". написала під фото Дорофєєва

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У коментарях користувачі мережі писали приємні слова на адресу нової колекції зірки. Шанувальники діляться враженнями від нарядів артистки. Вони розійшлися в думках, одні засипали Дорофєєву компліментами, а інші відзначили безглуздість нових образів. Знайшлися й ті, кому ці образи нагадали вбрання з відомих фільмів та комп'ютерних ігор:

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

«Офігенно! », «Круто!», «Гарний костюм)», «Прям ухх», «Перше фото схоже на кадр із якогось фільму в стилі Resident Evil», «Надя ти прям персонаж з Мортал комбата », «Це Мортал Комбат?», «Дуже крутість цього стилю зашкалює», «Надя ти така красива, що будь-яку хрень можеш продати під виглядом фешн».

Дорофеєва
Дорофеєва

Нагадаємо, відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Ми писали, що Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.