Американський репер Роберт Сильвестр Келлі, більш відомий під псевдонімом R. Kelly і з піснею I Believe I Can Fly отримав звинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої - суд визнав його винним. Одна з чотирьох дівчат, якій всього 16, , подала на знаменитість позов тавиграла справу. Вона звернулася до суду за цивільним позовом і зажадала від Келлі компенсацію у розмірі п'ятдесяти тисяч доларів

Репер проігнорував суд

Крім цього у музиканта ще достатньо проблем: нещодавно він потрапив у в'язницю за те, що серйозно заборгував за виплатами аліментів своїм дітям. А шанувальники відмовляються слухати його треки через звинувачення в зґвалтуванні і педофілії.

Нагадаємо, американський рэпер 50 Сent нарешті продав свій розкішний і гігантський особняк площею 17 акрів.

Палац, який складається з 21 спальні і 25 ванних кімнат, а також десятки інших приміщень, пішов з молотка всього за 3 мільйони доларів, що на 15,5 мільйонів менше тієї суми, за яку музикант придбав спочатку 12 років тому.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Виручені гроші 50 Сent збирається пожертвувати в свій фонд G-Unity. Джерела, наближені до 43-річному реперу, заявляють що музикант вирішив використати отримані кошти в якості грантів у сферах, які займаються розвитком економіки малозабезпечених спільнотах.

Репер 50 Cent, чиє справжнє ім'я-Кертіс Джеймс Джексон III, у 2007 році заплатив за маєток 18,5 мільйонів доларів. Раніше гігантський палац належав до легендарного боксера Майка Тайсона.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Снуп Догг забув рюкзак з цілим статком у нічному клубі.

Знай.uа писав, легендарний один Тупака проведе залишок життя у в'язниці.