Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська поділилася своїми секретами ідеальної господині, до яких вона вдається на кожне свято Великодня. Дівчина виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поради, які допоможуть кожній жінці бути хазяєчкою в очах оточуючих.

"Даю рецепт до свята. Тиждень вночі читаєш кулінарних Інста-блогерів, скріни рецептів, пишеш список продуктів. Приходить субота і розумієш: максимум що я витягну - крашанки. Відкривається рот (моя робоча зона) і як муха навесні пролітає думка "все пропало", але аліллуя дзвонить Мама: "Доця, ви їдете? Я все приготувала." Лечу до батьків за пасками і завтра чекайте фото в стилі "хіба я не хазяйка". А ви що приготували?" - поділилася Цибульська.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Українці в коментарях реагують неоднозначно:
"О, а я в цьому році зійшла з розуму. Напекла 14 пасочок, пиріг з грибами, тортик, шоколадні яйця зробила, сирну запіканку і це ще не все", "Ракурс такий як треба. Красива помада", "Яйця за 5 сек,наклейки, все купила", "Ну я приготувала - приїхала до мами. Це напевно у Оль фірмова страва", "Завжди печу сама паски", "А ми всі разом вранці приготували пасочки і пофарбували яйця. Це вже традиція, яку почали з появою дочки", "Крашанки а-ля поліетилен"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, повідомлялось про зіркового холостяка і танцюриста Іраклі Макацарія . Чоловік підкорив всіх дівчат навколо одним своїм виглядом. Як правильно подати себе. Поради від танцюриста.

Також "Знай.ua" писав про любов яка зів'яла. Яна Соломко розлучається з "Холостяком". Дівчина намагається виправити всі помилки.

Раніше портал "Знай.ua" оповіщав про екс-учасницю любовного шоу "Холостяк" яка зв'язалася з забороненими речовинами. Наслідки шоу.