Як відомо, російська співачка МакЅим (Марина Максимова) їхала на зйомки нового кліпу і23 квітня потрапила в ДТП. Зірка вперше прокоментувала страшний інцидент.

Тепер і це, і виступи доведеться відкласти. Відомо, що співачка МакЅим мала намір летіти до столиці заради зйомок нового кліпу "Абонент недоступний", але по дорозі в аеропорт стала учасницею великої аварії.

35-річна знаменитість пригадала, що все сталося в лічені секунди і вона дивом залишилася жива.

"Слава богу, я була пристебнута, хоч і їхала на задньому сидінні, інакше навіть страшно уявити, чим би все закінчилося. Спочатку не зрозуміла, що сталося, настільки швидко це сталося. Пам'ятаю, як машину сильно мотнуло вбік, я вдарилася головою і на якийсь час втратила свідомість. Судячи з усього, швидко отямилася, болю від шоку навіть не відчувала… Потім водій розповів, як авто закрутило і ми дивом не опинилися в кюветі".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відомо, що співачку супроводжувала ще одна машина, на ній Марину відвезли в найближчу лікарню, де прописали постільний режим до середини травня крапельниці, мазі, знеболюючі. З-за великої кількості гематом почався запальний процес, піднялася висока температура.

"Тільки в клініці усвідомила, як тіло буквально ломить, - зізналася знаменитість. - Просто шок. До ніг перший час неможливо було навіть доторкнутися, коли лікарі надавали допомогу. Пощастило, що обійшлося без переломів. Щелепу, на яку припав основний удар, дуже болить. Намагаюся виконувати всі приписи лікарів і скоріше повернутися в лад. Шалено прикро, що підвела стільки людей - шанувальників, організаторів концертів, команду".

Співачка дуже переживає з цього приводу, але всі заплановані виступи запевнила, відбудуться трохи пізніше.

Зараз поруч з артисткою перебувають рідні, які підтримують у складній ситуації. Адже МакЅим лише минулого року повернулася на сцену, через перевтому у Марини діагностували проблеми з судинами.

Нагадаємо, МакЅим після аварії стало набагато гірше: прогнози лікарів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Началова в труні нагадувала казкову принцесу: фанати зворушливо прощалися із зіркою, фото

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Помер зірка серіалу "Далекобійники": на ньому виросло ціле покоління.