Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав відео, на якому показує один із своїх прийомів їжі.

На відео Галкін вирішив показати, як він їсть ікру мінтая.

"Щоб смачно з'їсти ікру мінтая, треба на такий хлібець покласти ось таку ікорку. Мені завжди говорили, що я дуже апетитно їм. Всі, хто мене бачить, відразу хочуть їсти. Тому вам, хто сидить на дієті, присвячується цей пост. Ікра мінтая відправляється в рот" - сказав Галкін і з аппетитом поглинув своє ласощі.

Максим Галкін
Максим Галкін

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Багато підписників відзначили, що артист помітно помолодшав і став виглядати на 30 років, інші теж стали нахвалювати перекус Галкіна, але також і ті, хто вкрай обурився відео такого змісту.

"Галкін що помолодшав?виглядає років на 30", "Віддай цю булочку тоиу, хто реально хоче їсти", "Не вразило. Напевно просто не голодна", "А що робити тим кому хліб нема на що купити?", "Судячи з виразу вашого обличчя, Максим, ви про себе подумали, що краще б була на хлібці чорна ікорка", "Яка дієта? У Вас грошей кури не клюють,а у нас на горілку не вистачає.", ", "От жерти тепер захотілося!!! Зараза", "Що за знущання?"," Макс,що у Вас з головою?Живенько, дорого й багато?", "В стороні, лежать бутерброди з чорною ікрою та ікрою морських їжаків..."

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Були також і ті, які запідозрили, що Максим їсть несправжній продукт:
"Це точно ікра мінтая? Що то я її не впізнаю. Не схожа взагалі. Приїжджайте на Камчатку, сама її насолю. І покажу як вона повинна виглядати", "Взагалі-то ікра мінтая іншого кольору.Справжня! А ця якась біла.Може відео так передає.Ми, в Примор'ї, добре знаємо цю ікру та її підробку".