Відома українська телеведуча, екс-резидент легендарного тревел-шоу "Орел і Решка", а нині ведуча проекту "Життя інших" Жанна Бадоєва міцно прихворіла під час чергових зйомок у В'єтнамі. Ведуча розповіла, що сильний тропічний вірус "підхопила" і вся знімальна група.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Жанна Бадоєва
Жанна Бадоєва

За інформацією журналістів, в результаті у Жанни діагностували важку форму бронхіту, а у її колег – лихоманку. Телеведуча, оператор і сценарист вирушили по річці на човні знімати рисові поля. Через складні погодні умови у всіх погіршився стан здоров'я. За словами Бадоєвої, вони "ледь не померли".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли все зняли і повернулися до човна, то виявили, що вода пішла, річка обміліла. Сонце пекло так, клянуся, було градусів 50, та ще вологість — 96 відсотків. Повертатися довелося пішки. Ми там всі мало не здохли. На наступний день мене звалив важкий бронхіт, інші злягли з лихоманкою", – розповіла Жанна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна телеведуча Жанна Бадоєва, яка стала відома широкій аудиторії глядачів завдяки тревел-проекту "Орел і решка", здивувала шанувальників несподіваною заявою. Вона розповіла, що відмовилася від українського громадянства в інтерв'ю для журналістки Ірини Шихман.

Жанна Бадоєва вирішила відмовитися від українського громадянства на користь італійського. Телеведуча пояснила, що отримала нове громадянство після того, як вийшла заміж за львівського бізнесмена Василя Мельчинина, який родом зі Львівщини. Точно невідомо, коли телеведуча третій раз пішла під вінець.

Нагадаємо, зірка "Орла і решки" зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Як повідомляв Знай.uа "Орел і решка" закрили: як склалася доля ведучих легендарного шоу.

Також Знай.uа писав, Лобода і Крапівіна накинулися на Бадоєву: Жанна - брехунець.