Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в дуже незвичайній фотосесії, нагадуючи шанувальникам про черговий концерті в Німеччині, Оснабрюк. Так, артистка приміряла вузенький облягаючий топ з глибоким декольте і дивні широкі штани на високій талії з анімалістичним зміїним принтом, доповнивши образ акуратними босоніжками на високих підборах.

"Побачимося ввечері! #osnabrück", - поділилася емоціями Лорак. Фоловерам ж стиль співачки зовсім не сподобався: "Ані,ви дуже гарна,але таке вбрання не дуже", "Дуже ефектна!🔥🔥🔥 Але штани - плюс три розміри в стегнах надали", "Що з попою ?", "Топ заліковий,штани сумнівні))", "Ви дуже добре виглядаєте, але штани не для вас!", "Красуня🙌 Але штани сильно повнять.", "Штани Кім Кардашьян?".

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.