Компанія Warner Bros. Pictures оголосила дату виходу третього фільму "Фантастичні звірі" – стрічка вийде 12 листопада 2021 року.

"Джоан Ролінґ створила вражаючий всесвіт, який захоплює людей різного віку. Ми з нетерпінням чекаємо третьої частини з п'яти фільмів у листопаді 2021 року", – повідомив президент Warner Bros. Pictures Рон Сандерс.

Виробництво нового фільму повинні були розпочати навесні 2020 року. Прихильники, незважаючи на перенесення дати виходу кіношедевру із нетерпінням чекають цього.

Перший фільм "Фантастичні звірі і де їх шукати" вийшов у 2016 році. Стрічка отримала премію "Оскар" в номінації "Найкращий дизайн костюмів".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Друга частина "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда" вийшла в прокат в Україні 15 листопада 2018 року.

Студія Warner Bros. вирішила не поспішати з тріквелом "Фантастичних звірів", і перенесла прем'єру картини на цілий рік - з листопада 2020 року на 12 листопада 2021 року. Зйомки фільму тепер почнуться не раніше весни 2020 роки (раніше планували почати восени 2019).

Тобі Еммеріх, глава Warner Bros. Pictures, прокоментував перенесення і висловив сподівання, що це дасть творцям картини необхідний час, щоб вони змогли докласти всю свою майстерність і зняти фільм, який сподобається всім фанатам.

Варто зазначити, що режисером фільму виступає постановник перших двох частин Девід Йейтс, сценарій написала сама Джоан Роулінг. Перша серія зібрала в світовому прокаті 814 $ млн, друга - 650 $ млн. Нещодавно в ЗМІ проскочила інформація про те, що Джонні Депп, який виконав роль Геллерта Грін-де-Вальда, у новому фільмі може втратити свою роль. Однак підтверджень цієї інформації поки що не було.

Нагадаємо, "Месники: Завершення" готові скинути "Аватар": новий світовий рекорд.

Як повідомляв "Знай.ua", героїв "Месників" показали без гриму.

Також портал "Знай.ua" інформував, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній ажіотаж своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.