Популярна українська співчака Настя Каменських пригадала часи існування дуету "Потап і Настя". Допис про приємну річницю артистка розмістила на своїй Instagram-сторінці.

"Сьогодні дуже особлива дата: 13 років тому народився наш дует "Потап і Настя". Все почалося з двох осіб, Льоші і Насті, які по-справжньому горіли ідеєю дарувати людям радість, а перетворилося на справжній музичний тріумф, на якому виросло вже ціле покоління", - писала Каменських.

Співачка подякувала колезі за роки плідної співпраці пліч-о-пліч, за невичерпне джерело натхнення і творчої енергії.

"Дякую @realpotap за всі ці роки, що ми працюємо з тобою пліч-о-пліч, переживаючи разом мільйон емоцій, моментів і злетів. Разом ми – сила, творити з тобою – невичерпне джерело натхнення і творчої енергії! Ти у всьому інноватор і створив знакові для нашого шоу-бізнесу проекти. Все до чого б не доторкнулася твоя талановита рука просто приречене на успіх", - додала співачка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українська співачка зазначила, що попереду їх чекає ще дуже багато запаморочливих вершин!

"Зважаючи на паузу в дуеті, ми продовжуємо творити разом музику, яка не знає кордонів, стає історією і залишається в серцях мільйонів людей", - завершила вона.

На пост Насті Потап відповів коментарем: "Дякую Сонечко".

В коментарях шанувальники висловили жаль і смуток, що дует більше не існує, проте не залишають надії, що ще почують нові пісні "Потапа і Насті" і подякували талановитим співакам: "Ви разом - нереальний тандем. Дякую вам за чудові треки", "Спасибі, дорогі, це один з кращих музичних проектів і багато крутих пісень".

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських шокували найголовнішим зізнанням: разом вже 13 років.