Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість вирушила з шоу-туром "Діва" по Німеччині, вибравши для чергового концерту містечко Карлсруе. Так, артиска чомусь вийшла на сцену у відвертому купальнику бузкового кольору і присіла на дошку для серфінгу, проте багатьом шанувальникам такий образ зовсім не сподобався.

"Неймовірний вечір ! 💋", - поділилася радістю Лорак. Фолловери ж почали критикувати співачку: "Я розумію ,що фігура гарна,але це сцена,не обов'язково ж в трусах на неї виходити", "Ось все добре...але вибачте в купальнику співати...це звичайно жесть!!ну, не повинно бути так!!скоро взагалі з голими дупами будуть скакати по сцені 👎👎😲😲", "Нормальна співачка в такому вбранні не вийде на сцену", "І знову в трусах. Труси і шуба, труси без шуби. Чекаємо шубу без трусів", "В купальнику на пляжі, а не на сцену)) при всій моїй повазі але де рамки пристойності))", "сукня була б краще".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай. uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.