Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим блискучим образом, примірявши дуже відверту сукню в срібних паєтках. Так, артистка позувала в об'єктиві популярного фотографа Соні Плакидюк, виставивши напоказ струнку фігуру. Варто відзначити, що в даний момент Тіна вирушила давати концерти в Туреччині, тому шанувальники чекають фото в купальнику.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @moi_sofism", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Тін , а будуть фотки з Туреччини ? В купальнику ? 👌🔥 Хочеться тепла хоч через фоткиии, а то у нас тут дощ , холодно .", "Коли фотографії з фотосесії закінчилися, потрібно імпровізувати і виставляти старі «Візьму на замітку»", "Статус: чекаю на нові фотки Тіни Кароль.. 🍑", "Тін, фотки звичайно круті, але коли нове?", "А ваш тато випадково не пекар? А звідки у нього така булочка?😍", "Тінка, давай нові фотки, бажано, з пляжу😉😉😉".

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше "Знай. uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.