У Києві 18 травня пройде закрита секс-вечірка. Ну і що, скажете ви, цим вже нікого не здивуєш. Так, але вхід на цей захід стартує від 2,5 тисячі доларів! Крім еротичної шоу-програми, також гостей вечора чекає повна сексуальна свобода, тобто можна буде вдаватися до плотських утіх і реалізувати всі свої фантазії.

Мільйон за членство

Про цей «цікавий захід» повідомив у себе на сторінці Facebook головний редактор українського журналу Playboy Влад Іваненко. За його словами, в нашу столицю їде американський секс-клуб SNCTM, заснований Деймоном Лоунером у 2013 році.

«До 100 гостей, табу на зйомку, повна анонімність, строгий відбір за допомогою особистих співбесід і окремий фільтр для публіки - вхідний квиток від $2,5К», - написав він.

Знай.ua дізнався, що членство в цьому клубі Snctm може бути трьох видів, найдешевший - на разовий захід коштує 1,850 доларів, якщо ж прийти з дамою, то обійдеться в півтори тисячі. Другий вид членства на рік - від 12 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зберегти анонімність - один з важливих аспектів подібних заходів

«Наші самі елітні учасники отримують доступ до приватної VIP-зоні. Усередині цього святилища вас чекають різні поблажки, про які ніхто не дізнається. Також наші члени отримують доступ до безкоштовного шампанського Cristal, яке подається дворецьким, - йдеться на сайті організаторів. - Нарешті, що не менш важливо, тільки ці члени можуть вимагати приватні заходи, що проводяться нашим засновником, в різних місцях, від президентських апартаментів до приватних літаків».

Третій вид членства доступний тільки трьом людям і зараз їх тільки двоє. Вони стають «членами сім'ї» Snctm, яким дозволено все. Третє членство на даний момент можна придбати за 1 млн доларів.

Дорога розвага

Отже, Київ чекає досі небачений захід, де буде дозволено майже абсолютно все. А так як всі гості будуть у масках, переживати за розголос їм не доведеться.

«Даний формат вечірок для Києва не новий, подібні заходи проходять у нас часто, причому в центрі міста. Не буду вдаватися в подробиці. Але те, що приїхав світовий бренд - це дуже круто, - поділився з нами своєю думкою співзасновник City Beach Club, Sandali і Mozgi Bar Максим Радуцький. - Я це підтримую, тому що ціна, медогляд, особисті співбесіди - це природні бар'єри, які фільтрують непотрібних людей. Там будуть тільки ті, хто схожий по духу».

Максиму Радуцькому і своїх вечірок вистачає

При цьому Максим відзначив, що сам би з задоволенням відвідав подібний захід, якби не було шкода грошей.

В силу цього ми вирішили дізнатися, а хто ще з українських зірок і публічних людей не проти був би засвітитися на подібній секс-вечірці. Тут варто зазначити, що коли кореспондент Знай.ua звертався до українських зірок, деякі з них не так розуміли питання і припускали, що це їм пропонується піти на подібний захід. Не будемо називати імен, але всі вони запитували - а яка їхня роль у всьому цьому ...

Ті ж, хто розумів суть питання або жартували, або говорили, що вони не по цих справах.

«Секс-вечірка - цікава ідея, але думаю, це не зовсім мій формат проведення часу. Я б не пішла, - сказала нам - співачка і телеведуча Lilu. - Що я думаю про подібному форматі вечірки? Нічого поганого в цілому. Якщо комусь це потрібно і цікаво, то чому ні. Однозначно це не мій формат вечірки, але фото з подібної події я б подивилася».

Lilu не проти поспостерігати, як проходять такі дійства

Колега Lilu по цеху, співачка Індіра також не горить бажанням спробувати сексуальну свободу.

«Я зараз живу іншими вібраціями. Я приблизно розумію, що на цій секс-вечірці всіх присутніх добре простимулюють візуально, напевно, буде багато оголених красивих тіл і все це буде дуже атмосферно, - сказала вона нам. - Хтось, можливо, знайде собі партнера там. Але у мене з сексом все добре, додаткова масова стимуляція мені не потрібна».

У артистки все добре в інтимному плані, тому оргії її не приваблюють

Більш відвертою в своєму коментарі була співачка Міла Нітіч, ​​яку здивувала захмарна ціна за вхідний квиток.

«За 2,5 тисячі доларів точно не піду! Це дуже дорого. Просто космос! Хоча до подібних заходів ставлюся нейтрально. Якщо це комусь подобається, то чому б і ні», - зізналася зірка.

Співачка вважає, що секс-вечірка не коштує таких грошей

Якщо Мілу Нітіч бентежить ціна, то для телеведучої Світлани Вольнової не прийнятний сам формат, коли всюди сексуальна свобода.

«Хм ... особисто я б не хотіла щоб мене хтось торкався. Американцям треба було орендувати Лувр і зробити це в стилі двору Людовика 14, - порадила вона організаторам. - А так нічого цікавого не буде. Дороге громадське харчування».

Світлана Вольнова не любить, коли до неї торкаються чужі люди

При цьому вона зазначила, що в нашій країні «красивих стриптизерок море, а ось красивих роздягнених чоловіків мало».

«Не вірю я в цей захід. У ньому з елітарності - тільки ціна», - резюмувала вона.

Як нам вдалося дізнатися, з українських VIP-ів там будуть, швидше за все, тільки ті, хто вже бував на подібних заходах.

«Є гості, які відвідують такі вечірки (в тому числі конкретно цих організаторів) - по всьому світу, від NY до Москви. Є всі шанси, що вони підуть на цю вечірку, яка приїхала з гастролями, і в рідному місті. Те, що для Києва здається якимось неймовірним цінником для постійних гостей вечірки абсолютно не шокуюча новина», - повідомив нам співрозмовник, який розбирається в подібних вечірках, але побажав залишитися невідомим.

Копи чекають

До речі, а що ж буде робити наша поліція, коли в якомусь особняку під Києвом буде проходити справжня оргія? Як нам повідомила голова прес-служби ГУ Нацполіціі Києва Оксана Блищик, для цього доведеться почекати 18 травня.

«Я нічого не можу сказати з цього приводу, так як не знаю про цю вечірку, - повідомила вона нам. - Оформляйте запит і надсилайте на пошту».

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, тепер легко дізнатися, чи буде чоловік хорошим коханцем.

Також портал Знай.ua писав, як ведуть себе різні знаки Зодіака в ліжку.