Американський актор Джонні Галекі, який здобув популярність роллю Леонарда Хофстедтера в телесеріалі "Теорія великого вибуху", вперше стане батьком, про що стало відомо з повідомлення CNN.

Матір'ю дитини 43-річного актора стане Елейн Мейер, його 21-річна дівчина. Про радісну новину пара також повідомила в соціальній мережі.

Щасливий знімок актор підписав так: "Ми абсолютно на сьомому небі від щастя і раді повідомити, що дуже скоро станемо батьками. В цей божевільний і прекрасний світ прийде ще один маленький чоловік. Ми просимо вас шанувати наше особисте життя в цей радісний для нас і наших родин час".

Джонні Галекі

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше ми вже повідомляли про те, що творці знаменитого серіалу "Теорія великого вибуху" повідомили його шанувальникам сумну новину. Голлівудські ЗМІ повідомляють, що через 12 років на телеекранах ситком завершується. Як стало відомо, головні актори разом з творцями серіалу відзначили його закриття танцювальним флешмобом.

Вони станцювали під пісню Larger Than Life групи Backstreet Boys. Одна з актрис прокоментувала, що це може стати улюбленим моментом за всі 12 років спільної роботи. У флешмобі взяли участь Парсонс (Шелдон Купер), Кунал Найяр (Раджеш Кутраппалі), Меліса Ройс (Бернадетт Ростенковські), Хелберг (Говард Воловіц) та інші. Проте Джонні Галекі, який зіграв Леонарда Хофстедтера, не зміг танцювати з причини травмованої ноги.

Актори Теорії великого вибуху

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що знаменита американська актриса Роуз Макгоуен, яка популярна по своїй ролі в серіалі "Зачаровані", де зіграла Пейдж, відвідає Одеський кінофестиваль в поточному році. Примітно, що знаменитість є не тільки прекрасною актрисою, але і активісткою, яка пропагує гендерну рівність і фемінізм.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома актриса Мофі Тернер, яка зіграла Сансу Старк у всесвітньо відомому серіалі "Гра престолів", потай від усіх вийшла заміж. Її обранцем став 29-річний американський співак, музикант і актор Джо Джонанс.

Також "Знай.uа" писав, що знаменита актриса Емілія Кларк, яка здобула популярність завдяки ролі Дейнеріс Таргарієн в "Грі престолів", розповіла, на який фінал варто чекати фанатам легендарного серіалу.