Відома українська співачка Аліна Гросу любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, яким здорово заінтригувала своїх шанувальників. Схоже, зоряна красуня щось святкує і робить це неймовірно красиво, а ще не забула похвалитися цим в соцмережі. На фотографії, яку опублікувала Аліна можна побачити хмаринку зі сріблисто-рожевих повітряних кульок, на тлі яких співачка тримає келих шампанського. Аліна Гросу не підписала свою яскраву святкову фотографію, залишила тільки смайлик у вигляді сердечка і геолокацію – фото було зроблено в чеській столиці Празі.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників співачки, фоловери буквально засипали її компліментами в коментарях і лайками. Інші ж почали вгадувати, що саме святкує Аліна Гросу. Серед найпопулярніших версій – День народження або дівич-вечір. Однак відомо, що народилася співачка 8 червня, скоро їй виповниться 24 роки. "А скільки років стукнуло?", "З Днем народження! Всього найкращого", "Дівич-вечір святкуєш?", "Ой, як гарно!", "Що відзначаєш, зайчик?", "Дуже гарно", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Деякі прихильники навіть запідозрили, що Гросу святкує щось особливе. Вони припустили, що це навіть може бути вагітність й запитали про це у співачки.

"Ви вагітна?", - йдеться у коментарі під фото.

Раніше повідомлялося, що Аліна Гросу засліпила Прагу нескромним декольте. Співачка опублікувала фото, на якому позує в сміливому образі. Дівчина зображена на прогулянці в Празі, крокуючи по мосту, з якого відкривається неймовірний краєвид на місто. Для прогулянки Аліна вибрала досить відверте вбрання.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.