Відома українська акторка Ольга Сумська неодноразово зізнавалася в різних інтерв'ю, що дуже шкодує про те, що приділяла донькам дуже мало часу, коли ті були ще меншими. І зараз зірка, ймовірно, намагається надолужити згаяне і регулярно проводить час з Антоніною та Анною.

Про це свідчать нові знімки в мережі Instagram.

Так, кілька днів тому Ольга разом з Тонею висадили улюблене дерево акторки на Пейзажній алеї в Києві. Звичайно, активності відомих красунь не могли не потрапити на фото. Красуні, і так схожі!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Мої улюблені сакури. Разом з донькою садили тут одну з цих прекрасних сакур. Пейзажна алея у всій своїй красі!", — написала під фотографією Ольга.

Варто нагадати, що відома українська актора Ольга Сумська поділилася яскравими кадрами з дитинства. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з передплатниками знімком зі своїм пластичним хірургом, яке було зроблено в клініці пластичної хірургії і омолодження.

Нагадаємо, мова і ковбаса: телеведуча Мосейчук повторила подвиг шахтаря з Донбасу.

Як повідомляв Знай.иа зірка "Чудового століття" кардинально змінила імідж: Роксолану не впізнати.

Також Знай.uа писав, Ольга Сумська жорстко висловилася про мовний закон: примусово тим, хто цурається.