У квітні в українському шоу-бізнесі почали ходити чутки про те, що співак Микита Алексєєв зустрічається з учасницею групи "ВІА Гра" Уляною Синецкой. Причиною тому послужило відео, як пара обіймається на яхті.

ALEKSEEV і Синецька вирішили не коментувати цю ситуацію. Вперше вокаліст про це заговорив лише під час інтерв'ю для програми "Зірковий шлях". Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі передачі.

У ході бесіди Микита прокоментував своє ставлення до учасниці "ВІА Гри" і постарався ухильно відповісти на питання, разом вони чи ні.

"Може так, може ні, хто знає. Ну, якщо говорити щиро, то я дуже й дуже обережно ставлюся до свого особистого життя, тому я завжди так неохоче про неї говорю", - пояснив виконавець.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Микита Алексєєв і Уляна Синецька познайомилися на проекті "Нова Фабрика зірок", де артисти заспівали дуетом пісню "Відчуваю душею". Після цього виступу шанувальники зірок почали підозрювати, що пару пов'язує не тільки творчість.

Раніше повідомлялося, що відомий український співак ALEKSEEV був помічений на італійському курорті з Уляною Синецкой з групи "Віа Гра". Про це передає Clutch.

Зірка шоу "Голос країни" Микита Алексєєв більше не самотній: він закрутив роман з симпатичною блондинкою, в якій фанати дізналися учасницю Віа Гри Уляну Синецкую. Одне з російських видань виклало в свій Instagram відео, на якому молода пара прогулюється по каналу на водному транспорті. Пара обіймається і активно щось обговорює.

Нагадаємо, Кіану Рівз натягнув на себе шкіру і знищив світ брутальністю.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний ALEKSEEV закрутив роман з блондинкою з "Віа Гри".

Знай. ua писав, що розпусна Астаф'єва вийшла на сцену без штанів.