Відома українська співачка Злата Огнєвіч в інтерв'ю виданню Знай.uа розповіла про новий кліп на пісню Солодка кара”, який знімався на заводі "Електромаш". Також співачка розповіла про чоловіків у своєму житті.

Так, Огнєвіч повідомила, що багато чоловіків-прихильників намагаються пустити їй "пил в очі".

"Намагаються пустити пил в очі, сказати, що я такий-сякий, у мене заводи-пароплави. Але при всьому я дуже поважаю і захоплююся чоловіками, які завдяки своєму інтелекту, таланту, правильному веденню бізнесу досягають висот. Це говорить про те, що людина сильна, вміє вибудовувати своє життя, виконувати свої бажання, йти до мети, тримати в підпорядкуванні безліч людей, керувати. Масштаб людини, масштаб особистості, визначають його бажання", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Злата Огнєвіч поділилася своїми уподобаннями у чоловіках.

"Всі бізнесмени, політики, президенти - масштабні особистості. Вони подолали великий шлях. Але хочеться, щоб крім якихось благ, які хочуть кинути до моїх ніг, була ще теплота людських відносин. Тому що цього насправді не замінить ніщо", - поділилася вона.

"У моєму житті були різні стосунки, люди, зустрічі, але коли ти розумієш, що у людини є все, а ти йому потрібна тільки як іграшка красива, якою він буде хвалитися друзям - ні, це токсичні стосунки, не для мене абсолютно. Тому я дуже шукаю і чекаю, коли буде весь комплекс, і в тому числі теплота людських відносин".

Зазначимо, співачка Злата Огнєвіч викликала бурю суперечливих емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця-2019", куди прийшла в ультракороткій сукні золотистого кольору. Сукня підкреслила всі переваги артистки - стрункі ноги, осину талію і пишне декольте.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч викликала бурю емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця 2019".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огнєвіч порадувала шанувальників фото в спокусливому образі, яке було зроблено в Берліні.

Також Знай.uа" писав, що Злата Огнєвіч здивувала фанів сміливим і яскравим фото.