Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість подалася в шоу-тур містами Німеччини, встигнувши виступити в Берліні, Ганновері, Оснабрюці, Карлсруе та Дюссельдорфі. Так, артистка дала завершальний концерт у Аугсбурзі, вийшовши на сцену в розкішному блискучому довгому платті, нарешті забувши про надто відверті вбрання. Варто відзначити, що раніше Кароліна співала у яскравих купальниках, боді і шубі або облягаючих коротеньких сукнях, що зовсім не радувало її шанувальників.

"🙏🏽 Thank you Germany. 💥 Ось і підійшов до кінця наш тур містами Німеччини. Спасибі всім, хто побував на нашому шоу. Це була незабутня подорож!", - поділилася радістю Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Ваууу ♥♥♥ ось це драйв 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 ", "яка ви незрівнянна! все навколо вас дихає любов'ю і це справжнє щастя 😍", "Вбрання 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 Діва! ❤️", "Неймовірна, гарна діва 💛💛💛💛💛💛👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏", "І зараз всі напишуть: нарешті одяглася! 😂", "😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍ви молодчинка ❤️❤️".

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.