Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі несподівані фото "до і після". А в підписі до знімків розповіла про себе такі подробиці, про які мало хто знає.

"З якогось переляку інста насипав мені тонну підписників. Я звичайно рада, але до таких щедрот ставлюся насторожено. Взагалі не люблю сюрпризи і всілякі розіграші, але раз пішла така п'янка, давайте ще раз познайомимося?! І так:

❤Нарекла себе Монро! Просто колись починала з жанру травесті музичної пародії на Мерлін. На цьому і заробила неіснуючі мільйони.

❤Додала статус Невгамовна, щоб позначити свій характер. Ну цікава, шо Шерлок.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

❤Жінка не від народження, а за покликанням.

❤Все натюрель. Ні тату, ні проколів, ні операцій, ні сторонніх тіл, ніс свій, рідненький.

❤У житті займаюся своїм життям! Його облаштуванням і пізнанням. А ще веду різного роду розважальні заходи, знімаюся у тб-шоу, серіалах, кіно і постійно умнічаю. Люблю закрутити думку в бублик.

❤Обожнюю: (загинайте пальці) каву, косметику, кішок, музику, Венецію, хліб з маслом, аромат туберози і жасмину, туфлі на підборах і книги, шампанське і суші, морський бриз і засмаглі щиколотки, молочний лак для нігтів та браслети...

❤Збуджують цілісні, сильні, сміливі і складні чоловіки.

❤Захоплююся людьми, які постійно в пошуку себе і не боятися правди.

❤Живу на радість собі і людям. Начебто виходить.

❤Мрію, щоб в Україні не було безпритульних тварин і про будиночок біля моря. Хі-хі. А ще тщеславна, цинічна, не вмію жаліти і часом нещадна. Але це швидше бонус до всіх перерахованих вище плюшок", - написала Монро.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.