Популярна українська виконавиця MARUV нещодавно вирушила до Росії на гастролі. Вона встигла виступити в Москві і Пітері, а також виступила на Дні народження у продюсера Йосипа Пригожина, якому разом з його дружиною співачкою Валерією заборонений в'їзд на територію України. Артиска почала підготовку до релізу нового треку і публікує інтригуючі кадри зі зйомок кліпу на нього.

У понеділок, 5 травня MARUV поділилася у Instagram новими знімками. Це кадри зі зйомок відео на нову композицію під назвою Mon Amour, яку зірка записала спільно з популярним швейцарським діджеєм Mosimann, передає Clutch.

Під фотографіями співачка написала, що новий трек з'явиться 17 травня.

На одному із кадрів MARUV відображена в цікавій позі, дивину якої не змогли не відзначити дописники. Підкреслимо, що багато фанатів артистки після її гастролей в РФ стали більш уїдливими в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники почали коментувати нове фото. Багатьом воно здалося досить дивним:

«На початку навіть не зрозумів що та як», «Викликайте екзорциста!», «Тут без фастум-гелю не обійтися…», «Бережи ноги, будь ласка. Дуже небезпечна платформа», «Оце так акробатика», «Не відразу зрозуміти, де рука, а де нога». пишуть в коментарях підписники

Дивись відео з поданням нової пісні MARUV:

Нагадаємо, MARUV в Instagram-stories показала фанатам довге сіре волосся та закритий сценічний лук. Співачка повністю змінила образ для концерту, який вона дала в столиці Росії. Фани під анонсом майбутнього концерту засипали співачку компліментами.

Фотографії з концерту, на яких вона зображена з довгим сірими волоссям, в чорному латексному комбінезоні, який закриває все тіло, чорних латексних ботфортах, плаття-сітці зі стразами і чорних окулярах. Образ кардинально інший, ніж ті, в яких Анна Корсун виступала досі. Новий костюм приховує оголене грішне тіло артистки, також істотно відрізняється зачіска співачки.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо вже офіційно, що українська артистка Вєрка Сердючка-таки виступить на конкурсі "Євробачення-2019".

Також Знай.uа писав, що вокалістка популярної української групи Freedom Jazz стала мамою. Радісною новиною солістки колективу поділилися в Facebook.