Екс-чоловік Ані Лорак почав самостійно розповідати про те, що у нього немає більше бізнесу в Києві. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де запросив всіх на вечірку-закриття свого караоке-клубу Famous.

"Я, Мурат, засновник Famous, запрошую кожного з вас!
Дякую друзі, що були всі ці 5 років разом зі мною Скоро новий проект..." - написав чоловік.

В коментарях відразу полилися образливі фрази у бік Мурата:
"Назад в Туреччину...відкрийзакрий-принесивіднеси працювати", "Мурат,а для Вас повія дорожча за доньку?", "Були б у тебе зірки, якби не Лорак! Хто тебе взагалі знав", "А як донька твоя живе? Не цікавить? Дешева носата шл*шка дорожча?".

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Але, як виявилося, не все так просто і заява Мурата може виявитися не більше, ніж замилювання очей. Про це повідомляє портал Vesti. Журналісти вирішили з'ясувати всі подробиці і з'їздили до клубу.

Клуб знаходиться в Арена City, хвалиться своєю барною стійкою – однією з найдовших у Києві, а відвідувачі у відгуках відзначають фірмовий салат з грушею і горгонзолою. Однак після 2017 року відгуків все більше негативних: занадто гучна музика, персонал грубіянить і обраховує, дивани в дірках від сигарет.

"Була в Новий Рік,що вам скажу, ніяк, організація нуль як для такого закладу, все дуже примітивно", "Найжахливіший кальян в Києві. Хостес на гальмі, в своїх телефонах, як і офіціанти!", "Всі дивани в дірках від сигарет і в плямах від напоїв. Кухня просто кошмар, в будень день при не повному завантаженні чекати страву 30 хвилин. І те, що приносять їсти неможливо все не смачне і підгоріле." - пишуть відвідувачі закладу.

По приїзду журналісти побачили, що заклад не закритий зовсім - там проводяться ремонтні роботи. Охоронці на вході ніякої інформації не дали, як і працівники закладів навколо. Але от колишні відвідувачі клубу поділилися своєю думкою:
"Клуб Famous ніколи не був ні легендарним, ні навіть крутим. Famous був звичайним нічним клубом з тих, які ще в народі називають "бл…душниками". Подібні клуби мають властивість морально застарівати їх "термін придатності" приблизно близько п'яти років. Народу в якийсь момент приїдається приходити туди тусуватися, вони починають шукати свіжі місця і інтер'єри, і тоді такий заклад потребує повного ребрендингу"

З урахуванням всього кияни, які люблять нічне життя, впевнені, що клуб не закритий, а просто оновлюється. Також, багато хто стверджує, що Мурат закрив клуб лише на словах, щоб позбутися від зобов'язань перед Ані Лорак. При цьому він міг знайти нових інвесторів і запустити клуб, в якому буде співзасновником інкогніто.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу.