Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайний колаж, звинувативши американську поп-зірку Кеті Перрі в плагіаті. Так, для культового заходу Met Gala 2019, гості якого повинні були убратися в стилі кемп, Кеті вибрала неоднозначний костюм кришталевої люстри. Як виявилося, вона була зовсім не першою і образ розкішного абажура пару років тому приміряла і сама Оля.

"Ну і наша улюблена рубрика #мухаповторюхачи #кетизолотаяручка)))) ", - пожартувала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Ну не починай у неї люстра в зал у тебе в спальню це різні речі😂😂шукаєм у всьому позитив😉😉", "Кетті - жалюгідна пародія", "Королева ночі здорової людини і курільщіка😂 Оля, ви неймовірна 😍💎", "Що з людьми відбувається????😂😂😂😂", "Оля у Вас, мабуть шия з титанових хребців😇", "Може у Кеті Перрі просто теж хороший смак на вбрання,як і в Олі)😏", "Оля крутіше всіх! А то просто тінь", "Просто у вас на голові вже стільки всього було..😆більше тільки у гаги і осадчої😘".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.