Буквально нещодавно відома американська співачка Кеті Перрі шокувала всіх на афтепаті Балу інституту костюма, коли з'явилася там у вбранні бургера. Так, до світського заходу в музеї Метрополітен-опера майбутня дружина Орландо Блума ідеально підготувалася.

Змінивши костюм люстри, на вечірку вона вбралася в бургер. 34-річна зірка приміряла світло-зелену сукню, яка дуже нагадувала лист салату, а зверху надягнула величезний і реалістичний костюм найпопулярнішої їжі американців.

Кеті Перрі і Пенелопа Круз

Після заходу в мережу спливло веселе відео, на якому видно, як Кеті за лаштунками Метрополітен-музею зняла бургер, вирішивши трохи перепочити. Однак надягнути його назад виявилося досить складно. Помітно, що костюм явно важкий для співачки.

Примітно, що саме в той момент, коли Перрі одягала костюм бургера, повз неї проходила поп-діва Дженніфер Лопес, яка кинула на Кеті здивований погляд і навіть не впізнала її.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно відому співачку і актрису Дженніфер Лопес помітили в Нью-Йорку. 49-річна зірка вразила суворим і одночасно стильним чином. Вона вибрала для свого виходу образ, який точно варто повторити: укорочені брюки з делікатними лампасами вона доповнила розкішною блузою кольору слонової кістки з гофрованим ліфом.

Як повідомляв портал Знай.uа, всі шанувальники знаменитої пари Кеті Перрі і Орландо Блума знають, що зірки познайомилися на афтепаті "Золотого глобуса" у 2016 році. Проте, за яких обставин це сталося, Перрі та Блум ніколи не говорили. Точніше, до цього моменту.

Також портал Знай.uа писав, що минулого місяця Дженніфер Лопес оголосила про заручини з Алексом Родрігесом. Американський бейсболіст зробив пропозицію Джей Ло на пляжі під час відпустки на Багамах. Після цього інформація про зради Родрігеса почала спливати всюди.