Елена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни в Instagram частенько з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Цього разу телеведуча опублікувала забавні фото з коханим і їх друзями, і зроблені вони не в Україні, а в іспанській Барселоні, куди парочка вирушила на травневі свята.

Крістіна Лебідь повідомила шанувальникам, що вони з Павлом Розенком відвідали Іспанію на запрошення друзів, а тепер вже повернулися в Україну. Заодно телезірка показала фотозвіт зі своєї подорожі, в якому можна побачити їх пригоди в Барселоні. На фотографіях можна побачити, що парочка чудово провела час і повеселилася. Судячи зі знімків, поки в Барселоні ще не дуже жарко, адже Олена-Крістіна гуляла в джинсах, смугастій кофті та червоній куртці. Віце-міністра можна побачити теж в джинсах і смугастому светрі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У підписі до фото: Олена-Крістіна Лебідь розповіла про цю романтичну поїздку з коханим. "Ну ось після сонячної Барселони ми і вдома. Але як добре, коли є такі друзі, як прекрасна Ксюня, яка знає про Барсу все @blondavbarce. Спасибі, що запросили, поселили, обігріли, відгодували і вигуляли по неймовірних і небанальних місцях Барси. Ви з Давидом зробили цей візит яскравим, душевним і дуже смачним. Але «паелью на чотирьох» треба перейменувати на «паелью на роту солдатів», - написала телеведуча.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.